top_left_bg

  Sorodne vsebine
 
  Prsne proteze  
  Ostalo  
  Koristni nasveti  
 
 
  Kontakt
 
  Valencia Stoma-Medical d.o.o.
Gregorčičeva ulica 9
1000 Ljubljana

Tel.:      01 251 24 90
Fax:      01 251 49 59
E-pošta:

Brezplačno kliči:
080 15 45

Naročila:
 
 
  O podjetju  |  Piškotki  |  Stik z nami  
 
CONVATEC TRULIFE
   
 
 
  Domov > Nega po operaciji dojke
 
 

Nega po operaciji dojke

Prsne proteze in nedrčki - prospekt  v PDF obliki (1.8MB)
Za ogled potrebujete brezplačni bralnik PDF dokumentov, "Adobe Acrobat Reader". V kolikor ga še nimate, ga najdete tule.

Misli vsake ženske pogosto za trenutek obstanejo na njenem videzu. Po operaciji dojke se je spremenila vaša zunanja podoba, in s tem se je precej težko sprijazniti. Vseeno pa na stotine žensk samozavestno vstopi v nov dan, saj vedo, da jim bo njihova prsna proteza Trulife pripomogla k nespremenjenemu videzu, udobju in občutku varnosti.

Irski proizvajalec prsnih protez Trulife se že vrsto let posveča razvijanju inovativnih, kakovostnih proizvodov, da bi vam z njimi olajšal življenje po operaciji.

Glavno vodilo podjetja je oblikovati prsne proteze kar najbolj naravnega videza, ki bodo s svojo obliko, velikostjo, sestavo in težo omogočale največje udobje. Izbirate lahko med široko paleto prsnih protez, glede na obliko in velikost, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam.

Na vrh strani
 
 
 
 
© 2005-2023 VALENCIA STOMA-MEDICAL d.o.o.
Vse pravice pridržane.
Domov - Pripomočki za nego stome - Sodobna oskrba ran - Nega po operaciji dojke - Napotki in nasveti - O podjetju - Stik z nami Stran poganjaEASYWEB